Kurstilbud på Maks

Barn ligger på gulvet og tegner.

Kursene går frem til andre uken i juni med oppstart i uke 17. Påmeldingsfrist er søndag 7. april. Dere vil innen fredag 12. april få vite hvilke kurs barna deres har fått plass på! Siste uke med kurs er i uke 24.

Nytt av året er at vi har fått i stand et samarbeid med Frognerparken IL om tennisopplæring for elever på 1.-4. trinn i AKS-tiden. Dere melder på elevene på samme måte som andre kurs, og det er gratis. Det dere må være oppmerksom på, er at tenniskurset er to dager i uken, og elevene må delta begge dager. Oversikten over tider for de ulike trinnene finner dere lenger ned.

Informasjon om kursene finner du her. (PDF)

Målområder i Aktivitetsskolen

Kursene tar utgangspunkt i målområdene i Aktivitetsskolens rammeplan og skolens årsplaner. På denne måten er Aktivitetsskolen en læringsstøttende arena opp mot de ulike fagene på skolen.

Målene i rammeplanen er strukturert rundt følgende fem målområder:

• Natur, teknikk og miljø
  • Fysisk aktivitet og lek