10. trinn: Tilbud om ekstra "fagtrening" i vinterferien

Eldre lærer hjelper ung gutt.

Fagtreningsdagen er onsdag 24. februar, klokken 09.00-14.00. Lærerne som vil være til stede denne dagen er faglærere i norsk, krle og samfunnsfag, og det vil derfor være i disse fagene man først og fremst får opplæring og veiledning.

Du vil bli møtt med et undervisningsopplegg, men du vil i tillegg kunne få hjelp til ting du lurer på i fagene. Dette vil for eksempel være tekster i prosess, innhold i tema dere jobber med, eventuelle fordypningsoppgaver eller  liknende. Du kan også jobbe selvstendig med tema etter eget ønske, i disse fagene.

Norsk
Vi vil gå gjennom temaer som dere har jobbet med dette skoleåret, og som du ønsker å fordype deg enda mer i. Vi vil også jobbe med muntlig eksamen i norsk, gå gjennom eksempeloppgaver og gi tips og råd om eksamensformen.

Samfunnsfag
Vi vil gå gjennom tema fra skoleåret, slik at du får enda bedre forståelse av det dere har jobbet med til nå.

Praktisk informasjon
Du må melde deg på innen tirsdag 23. februar, klokken 18.00. Du melder deg på ved å send en e-post til teaaa003@osloskolen.no. Det er de første 40 som melder interesse, som får plass. Undervisningen vil foregå i tredje etasje, rom 3109. 

De som får plass og deltar på skolen denne dagen vil da regnes som en kohort, ref. smittevern på gult nivå.

Vi håper å se deg!