Leksehjelp

Leksehjelp for elever på 1. trinn

Vi ser at elevene på 1. trinn har ulike behov og ønsker å tilrettelegge for et best mulig tilpasset tilbud. Vi har derfor påmelding til leksehjelpen for elevene på 1. trinn.

Leksehjelpen vil foregå hver mandag, tirsdag og onsdag kl. 13:30 - 14:30, i klasserommet til 1B, 1 etg.

Spørsmål rundt tilbudet og påmelding til leksehjelp for 1. trinn sendes på mail til mona.bjornstad@ude.oslo.kommune.no

Leksehjelp for elever på 5. - 7. trinn

Leksehjelp for elever på mellomtrinnen tilbys tirsdag og onsdag hver uke, rett etter skoleslutt og fram til kl. 14:45. Leksehjelpen holder til i klasserommet til 6B i 4 etg. (4074).

Leksehjelp for elever på 8.-10. trinn

Persbråten videregående skole tilbyr leksehjelp for elever på ungdommsskolen og videregående skole. Leksehjelpen gjennomføres hver mandag og tirsdag kl. 16:00 - 18:00 på baserommet Pegasus, på Persbråten videregående skole, Gamle Hovesetervei 1.

Elevene må selv melde seg på senest kl 12:00 samme dag som de skal delta på leksehjelpen.

Før leksehjelpen serveres det et enkelt måltid i skolens kantine kl 15:40. For å sikre at vi har mat nok, må alle som ønsker å gå på leksehjelpen melde seg på.

Kom gjerne på leksehjelpen uten å melde deg på, men da kan vi ikke love at du kan få mat. Påmeldingen er bindende. Meld deg på leksehjelpen her.

Har du noen spørsmål om leksehjelpen på Persbråten, send det til leksehjelp@outlook.com.